Tilpasningsmetoden til Sveindal Custom Fit Center

Hos oss i Sveindal Custom Fit Center bruker vi en metode som er brukt av utallige tilpasningssentere rundt om i verden. I tillegg bruker vi det som kalles MOI-matching som er anerkjent som den beste måten å bygge køller i forhold til hverandre. Sveindal Custom Fit Center setifisert som PCS “Class A” Clubmaker av The Professional Clubbmaker's Societey og MOI-Certified hos Tom Wishon Golf Company. Prosessen du går igjennom når du skal få et tilpasset sett er kan deles opp i 7 steg.

Steg 1

Vi analysere det settet du bruker i dag. Dette består av å måle de forskjellige faktorene på køllene du har i dag (loft, lie, stivhet, vekt, MOI, grepstørrelse). I tillegg forteller du oss hva du er fornøyd med, hva du er misfornøyd med med, og hvilke køller i settet ditt du liker best.

Steg 2

Hva ønsker du ut av ditt nye sett. Dette brytes ned til de 5 faktorene en golfkølle kan endre på, nemlig Lengde, Nøyaktighet, Ballbane, Jevnhet og Følelse. Detaljer om faktorene finner du her.

Steg 3

Dette steget består av selve testingen. Her vil vi isolere en del faktorer for å finne ut hvordan vi best kan oppnå det du ønsker deg i Steg 2. Vi i Sveindal Custom Fit Center bruker noe av det ledende utsyret på markedet for å måle diverse faktorer i svingen din for å finne ut nøyaktig hvordan de forskjellige faktorene hjelper deg med å oppnå dine mål. Vi begynner med dine gamle køller for å få et utgangspunkt til testingen. Her kan du lese mer om hva vi tester. I denne testingen ser vi på jern, wooder, hybrider, wedger og putter.

Steg 4

Utifra preferanser til design og følelse, samt hvor gode balltreff du har, velger vi ut et utvalg av køllehoder som passer til deg. Du slår med de forskjellige køllehodene for å finne ut hva du ønsker. Du står fritt til å velge akkurat det du ønsker, men vi i Sveindal Custom Fit Center vil veilede deg hvis du er usikker. Skaftvalget skjer også her. Vi har inne et stort utvalg skaft som vi tester i de køllehodene du har valgt. Du får dermed slå med en kølle som er tilnærmet identisk med den vi kan sette sammen for deg.

Steg 5

Valg av grep. Du vil her velge selv hvilken greptype og grepstørrelse du ønsker. Du vil få en rekke grep i forskjellig størrelse og type som du kan kjenne på. Utifra det du liker best velger du grep. Ønsker du veiledning her kan vi selvfølgelig være behjelpelige.

Steg 6

Du får et pristilbud på det settet du har ønsket deg. Prisen vil variere basert på hvilke komponenter du har valgt i Steg 4 og 5. Hvis du slår til på tilbudet går vi videre til Steg 7.

Steg 7

Komponentene bestilles og settet bygges etter spesifikasjonen som er kommet frem under testingen.
Når køllene leveres tester vi loft og lie for å forsikre oss om at alt er 100% riktig i forhold til akkurat din sving.

Bestille tid

Har du lyst på en skikkelig a-ha opplevelse så kontakt Bjørn på telefon 906 93 931 eller e-post: bjorn@sveindal.no for å avtale din tilpasning i dag. En tilpasningsleksjon tar alt fra 2-4 timer avhengig av hva som skal testes. Selve testen er kostnadsfri og det er ingen forpliktelser forbundet med den.